Allt du behöver veta om serum och tillsatser

Hårologis serum används för individuella specialbehandlingar. Extraktet innehåller en rik kombination av vitaminer, mineraler och aminosyror som stimulerar hårväxten, vårdar, ger styrka och spänst, samt har en läkande effekt på hud- och hårbottenproblem.
Hårolgi serum kan tillsättas med en liten mängd i ett Hårologi schampo, eller användas som en intensiv behandling på salongen. Även små mängder har en lindrande effekt på alla typer av hår- och hårbottenbehandlingar.
 
 
Hårologis Serum och Tillsatser.
Våra serum och tillsatser används för att ge individuella blandningar till hår och hårbotten. De innehåller rika mängder av vitaminer, mineraler, proteiner och andra näringsämnen som stimulerar hårväxten, ger näring och styrka till håret, och har läkande effekt på hårbottenproblem. Välj ett schampo som sen anpassas unikt till dig med serum och tillsatser för att lösa dina hår eller hårbottenproblem. Våra olika serum och tillsatser är utformade för att ge ditt hår den omsorg och vård du förtjänar. 
 
Tillsatser kan tillsättas schampon som är märkta med 230 ml innehåll med högst 20 ml. Olika tillsatser kan blandas. Serum kan tillsättas med högst 20 droppar. Olika serum kan blandas för optimal effekt.
 Är du frisör och intresserad av att bli en hårologisalong? Signa upp dig här!