Näin hoidat pitkiä hiuksiasi

Tervetuloa tämän uuden blogisarjan ensimmäiseen merkintään - "Masters of Long Hair". Tässä sarjassa opastamme sinut vaihe vaiheelta, kuinka hoidat pitkiä hiuksiasi käyttämällä erikoisvalmisteisia tuotteita ja todellista villisian harjasta.

Pitkät hiukset voivat olla haaste hallita. Täältä tulee apu. On olemassa erilaisia ​​tuotteita, jotka auttavat kaikessa pitäen hiukset puhtaina ja terveinä niiden kiiltoa ja vahvuutta säilyttäen. Olipa sinulla kiharat, suorat, paksut tai ohuet hiukset, tämä sarja näyttää, kuinka voit parhaiten säilyttää hiustesi kauneuden.

Aloita perusasioista: shampoopesusta

Shampoon päätehtävänä on poistaa rasvaa ja likaa. Kuitenkin, kuinka usein hiukset tulisi pestä, voi olla henkilökohtainen valinta riippuen siitä, milloin hiuksesi alkavat tuntua tai näyttää rasvaisilta. Toinen huomioon otettava tekijä on käyttämiesi muotoilu- ja viimeistelytuotteiden määrä.

Tärkeä askel pitkien hiusten hoidossa on oikean shampoon valinta. Hiuksesi ovat ainutlaatuiset kuin sormenjälki, joten oikean tuotteen valinta voi olla haastavaa.

Shampooa levitettäessä suositellaan, että käytät sitä vain päänahkaan ja 5-7 senttimetriä lähimpänä päänahkaa. Hiusten pituuksille kannattaa käyttää käärettä, joka ei sisällä silikoneja. Suosittelemme Multi Treatia hiuspituuksille ja shampoota, joka sopii päänahallesi.

Tämä on vasta alkua pitkien hiusten hoito-oppaalle. Tulevissa postauksissa sukeltaamme jokaiseen vaiheeseen tuotteiden valinnasta niiden oikeaan käyttöön. Se kertoo myös, miksi on hyvä harjata hiukset päivittäin aidolla villisianharjaisella harjalla.

Odotamme innolla, että voimme jakaa lisää tietoa ja intohimoa hiustenhoitoon tämän sarjan kautta. Älä unohda katsoa tulevista blogikirjoituksista lisää vinkkejä siitä, kuinka hoitaa pitkiä hiuksiasi parhaiten Hårologilla. Muista kirjautua sisään pian viedäksesi pitkät hiuksesi uudelle tasolle!