Siksi sinun tulee harjata pitkät hiuksesi joka päivä!

Siksi sinun tulee harjata pitkät hiuksesi joka päivä!

On olemassa muutamia asioita, jotka parantavat kokonaisvaikutelmaasi paremmin kuin kauniit pitkät hiukset. Kiiltävät, hyvin hoidetut pitkät hiukset ovat täydellinen asuste, joka ansaitsee ihailevat katseet sekä ystäviltäsi että tapaamiltasi.

Päivittäisellä pitkien hiusten harjaamisella on monia etuja. Se stimuloi päänahkaa, lisää verenkiertoa ja auttaa säätelemään happovaippaa (ihoa/päänahkaa suojaava este). Lisäksi se poistaa mahdollisesti muodostuneet suolat ja kerrostumat.

Harjaat hiuksesi parhaalla tavalla kumartumalla eteenpäin niin, että hiukset putoavat alaspäin. Käytä sitten aitoa villisian harjasta harjataksesi hiukset hitain, tasaisin vedoin niskasta latvoihin. Silitä toisella kädellä hiuksia samaan suuntaan.

Aloita 10-15 siveltimen vedolla ja vedolla päivässä ja viikon kuluttua voit lisätä 30-40:een. Tällä tavalla lisäät verenkiertoa ja puhdistat päänahan kerrostumista, joita on voinut muodostua yön aikana. Tuloksena on kiiltävät ja täyteläiset hiukset terveellä päänahalla.

Muistaa! Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä aina harjaa, jossa on aidot villisian harjakset. Synteettiset harjat voivat itse asiassa aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä.

Lue lisää pitkät hiukset -harjastamme !

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä ympäristöystävällisen siveltimemme aidoilla villisian harjaksilla. Harja on tehty luontoa ajatellen. Varsi on valmistettu vanhemmista oliivipuista, jotka eivät enää kanna oliiveja. Harjallamme pidät huolta sekä hiuksistasi että ympäristöstä samanaikaisesti.