Hiustenhoitorutiini pitkille hiuksille

  1. Esikäsittely: aloita peittämällä hiusten pituudet Multi Treatillä. Multi Treat puhdistaa hiukset hellävaraisesti muotoilujäämistä ja lialta ja lisää samalla aminohappoja, jotka tekevät hiuksista vahvemmat ja kestävämmät. Multi Treat (pH 4) suojaa samalla hiuksia muun muassa alhaisen pH-arvonsa ansiosta.

  2. Shampoopesu: Levitä shampoota päänahkaan ja hiuspohjaa lähinnä oleviin 5-7 cm:n pituisiin hiuksiin. Juuri tähän hiusten osaan sinun on liuotettava rasva ja suuremmat epäpuhtaudet.

Huuhtele koko hiukset huolellisesti.

  1. Hiusten hoito/kääre: jos pituutesi tarvitsevat lisähoitoa, suosittelemme, että käytät käärettä (ilman silikoneja) koko hiukselle ja myös päänahkaan. Hårologin kääreet/hoidot ovat silikonittomia ja niitä voidaan käyttää edullisesti sekä hiuksiin että päänahaan.

  2. Hoitoaine: jos sinulla on hyvin takkuiset hiukset, jatka hoitoaineella, jota voit edullisesti jättää hieman pituuksiin.

  3. Viimeistele sitten rutiini tuotteella, joka stimuloi sekä hiuksia että päänahkaa. Suosittelemme tähän Flexi Spray (pH 4,5), jota voit käyttää sekä hoitosuihkeena pituuksille että päänahan väriaineena ylläpitämään hiuspohjan tervettä tasapainoa.

Mainitsemme joidenkin tuotteiden pH-arvon hiustenhoitorutiinissa, ja tämä luonnollisesti vaatii selitystä. Selityksen yksinkertaistamiseksi voidaan sanoa, että ihon ja hiusten oikea pH-arvo on ratkaisevan tärkeä tuotteen tehokkuuden kannalta. Liian korkea tai liian matala pH-arvo voi olla haitallista hiuksille. Hyvän tuotteen pH:n tulee olla lähellä sekä hiusten että ihon luonnollista pH:ta, joka on yleensä 4,5-5,5.

On syytä huomata, että vesijohtoveden pH-arvo Ruotsissa on yleensä noin 7, ja joskus se voi olla jopa korkeampi. Siksi on suositeltavaa lopettaa hiustenhoitorutiini tuotteella, jonka pH-arvo on noin 4,5. Tämä auttaa ylläpitämään terveellistä tasapainoa ja antaa kauniita tuloksia.

Hårologi-tuotteiden pH-arvo hiustenhoitorutiinissa:
Multi Treat pH 4
Shampoo pH 4,5-5,5
Hoitoaine pH 4
Kovetus/kääre pH 4
Flexi Spray pH 4,5

Parhaan tuotevalikoiman saamiseksi suosittelemme ottamaan yhteyttä hiushoitoon, jossa voit räätälöidä hiustenhoitorutiinit Tailor Made -konseptimme avulla. Hiustenhoito, joka alkaa sinusta! Lue lisää Tailor made -konseptistamme täältä.