Hairology Tailor Made - Hiustenhoito, joka alkaa sinusta

Hårologi Tailor Maden avulla saat hiustenhoitotuotteita, jotka on räätälöity juuri sinulle ja yksilöllisiin tarpeisiisi. Se on super helppoa! Valitse suosikkishampoo ja anna kampaajien sekoittaa seerumeita ja lisäaineita, jotka sopivat hiuksiisi ja haasteisiisi. Mistä löydän shampoon värjätyille hiuksille, joiden pituus on vaurioitunut ja päänahka hieman ärtynyt?
Vastaus on yksinkertainen: et löydä sen kaltaista shampoota. Sinun on mukautettava se! Hårologi Tailor Maden avulla se on mahdollista. Lähtökohtana on, että suurimmalla osalla ihmisistä ei ole vain yhtä "hiuslaatua" tai haastetta hiuksissaan, vaan useiden yhdistelmä. Esimerkiksi:
  • Värilliset hiukset, joiden pituus on vaurioitunut ja päänahka on ärtynyt.
  • Kuivat hiukset rasvaisella päänahalla.
  • Ohuet, hienosäikeiset hiukset, jotka on värjätty pörröisillä pituuksilla.
    Tunnistatko itsesi? Listaa voi tehdä pitkäksi erilaisilla haasteilla. Hairology tarjoaa sinulle älykkään ja yksinkertaisen tavan ratkaista tämä tarjoamalla sinulle räätälöidyn ratkaisun hiuksillesi.
    Valitset shampoon sen hiusten laadun tai haasteen mukaan, jota pidät tärkeimpänä. Kampaajasi sekoittaa sitten yhden tai useamman seerumin valitsemaasi shampoon, joka keskittyy ratkaisemaan hiustesi haasteita. Tällä tavalla luomme tuotteen, joka on 100 % mukautettu tarpeisiisi. Hiustenhoito, joka alkaa sinusta. Hårologi toimii "vähemmän on enemmän", mikä tarkoittaa, että käytämme tuotteissamme muutamia huolellisesti valittuja ainesosia, jotka todella vaikuttavat. lue lisää täältä

    Lue lisää tuotefilosofiastamme täältä ja oletko parturi-kampaaja ja olet kiinnostunut parturi-kampaajasta? Rekisteröidy tästä!