Muotoilu

Hair Gel dispenser

Hårologi Hair Gel on konsentroitu kampaus- ja föönaushyytelö joka imeytyy kokonaan hiuksiin jättämättä kerrostumia. Hårologi Hair Gel on erinomainen tehtäessä moderneja kampauksia, joiden annetaan kuivua muotoonsa sekä toimii erinomaisena viimeistelyaineena ajanmukaisissa kampauksissa. Hair Gel antaa kiiltoa hiuksille, poistaa sähköisyyttä ja estää ilmakosteuden imeytymistä hiuksiin.

PH-arvo: 5
Volyymi: 100 ml

Hair Gel purkki

PH-arvo: 5
Volyymi: 125 ml

Dip-Head Mega Hold

PH-arvo: 5,5
Volyymi: 150 ml

Hair-Wax – soft/strong

Hårologi Hair-Wax on täydellinen viimeistelytuote vaativimpaankin käyttöön. Hair-Wax on kahdessa eri muodossa pehmeänä ja kovana. SOFT kevyeen muotoiluun ja STRONG kampauksen tehostajaksi voimakkaampaan tukemiseen. Luova kampaaja voi itse maun mukaan yhdistää itse näitä kahta vahatyyppiä saadakseen kampaukselle pitävyyden ja muodikkuuden, joka sopii kampaukseen. Hair-Wax käytetään muotikampauksien luovaan viimeistelyyn korostamaan yksittäisiä hiussuortuvia.

Hårologi Hair-Wax on täysin alkoholiton eikä se pelkästään hoida, vaan myös suojaa ilman epäpuhtauksista ja UV-säteilyiltä. Hoitavat ominaisuudet vahvistuvat A-vitamiinin lisäyksen ansiosta.

PH-arvo: -
Volyymi: 125 ml

Shine & Gel

PH-arvo: 5,5
Volyymi: 50 ml

Mega Hold Hair Spray

PH-arvo: -
Volyymi: 100 & 300 ml

Hair Glaze

Hårologi Hair Glaze on aivan uusi, ainutlaatunen, biologinen ja vesiliukoinen kampausneste joka ei sisällä alkoholia. Hair Glaze muodostaa hiuksen ympärille ohuen kalvon, joka on muodostunut pienistä kuulista ja se tekee hiuksista joustavat, helposti muotoiltavat, kiiltävät ja ilmavat. Tämä valmiste on biologisesti hajova eikä jätä minkäänlaisia kerrostumia hiuksiin. Hair Glaze tekee kampauksesta kestävän ja antaa ilmavuutta jopa erittäin ohuille hiuksille.

PH-arvo: 4,5
Volyymi: 100 ml

Hair-Mousse Strong

Hårologi Hair-Mousse strong on erittäin vahva muotoiluvaahto, joka samalla hoitaa ja antaa kiiltoa. Käytetään föönaukseen, muotoiluun ja rullakampauksiin. Vaahto sisältää luontaista bambu-uutetta, joka säätelee hiusten kosteustasapainoa. Kampaus saa tuuheutta, ilmavuutta sekä kestoa. Erinomainen ”wet-look”-kampauksiin.

PH-arvo: 5,5
Volyymi: 100 & 300 ml

Beach Look

PH-arvo:
Volyymi: 100 & 250 ml

Fiber Paste

Fibre Paste on kreemimäinen tahna, joka sisältää kuituja ja on tarkoitettu lyhyiden tai pitkien hiusten luovaan muotoiluun. Fibre Pasten avulla hiukset pysyvät sileänä tai pystyssä aivan kuten haluat. Kuitujen ansiosta Fibre Pastella saat runsaasti volyymiä tai voit luoda karkeita ja kiinteitä muotoja ja pintoja ilman että hiukset jäykistyvät. Voidaan käyttää kuiviin tai kosteisiin hiuksiin, riippuen siitä mikä toivottu tulos on. Maksimaalisen volyymin saavuttamiseksi käytä Fibre Paste kuiviin hiuksiin. Kosteissa hiuksissa tuote antaa keskinkertaisen volyymin.

PH-arvo: -
Volyymi: 30 ml

Curl Booster

Hårologi Curl Booster on erinomainen hoitava muotoilusuihke, joka on tarkoitettu erityisesti permanentatuille hiuksille. Curl Booster sulkee hiussuomut, tekee kiharasta eloisan, antaa hiuksille kiiltoa ja pysyvyyttä sekä tekee hiukset helposti muotoiltavaksi. Ohut kerros Curl Boosteria suojaa hiuksia ulkoisilta haittavaikutuksilta. Permanentin kestävyys paranee huomattavasti. Hiukset säilyttävät joustavuutensa. Erityiset hiuskeratiiniin sitoutuvat polymeerit yhdistävät hiusten kutikulakerroksia ja antavat ilmakuivatuille, permanentatuille hiuksille pitkäaikaista kimmoisuutta. Täyttöpullo on edullinen käytössä, sekä luontoystävällinen.

PH-arvo: 3,5
Volyymi: 250 ml

Mega Shine

PH-arvo: 5
Volyymi: 100 ml