Hair & Scalp-sarja

Hair & Scalp Gentle Wash

Mieto sampoo erityisesti herkälle hiuspohjalle ja lapsille. Sopii sinulle joka peset hiuksesi useammin kuin kerran päivässä. Sisältää valkoisen teen uutetta jolla on positiivinen vaikutus hiustenkasvuun ja lievittää iho- sekä hiuspohjaongelmia. Soveltuu myös suihkusaippuaksi.

PH-arvo: 4,5-5,5
Volyymi: 230 ml

Hair & Scalp Therapy

Vitamiineja ja nokkosuutetta sisältävä hiuspohjahoito jolla on suotuisa vaikutus hiustenkasvuun ja päänahkaongelmiin, suojaa happovaippaa. Hierotaan hiuspohjaan sampoopesun jälkeen. Ei huuhdella.

PH-arvo: 5
Volyymi: 100 ml

Hair & Scalp Multi Treat

PH-tasapainottava hoito, sisältäen aminohappoja, puhdistettua lanoliinia ja vitamiineja. Poistaa kerrostumia ja selvittää hiukset. Puhdistaa ja suojaa ihoa ja hiuksia. Levitä latvoihin ja hiuksiin sampoopesun jälkeen. Sopii käytettäväksi sampoon sijaan pitkissä hiuksissa. Huuhtele 5 minuutin jälkeen.

PH-arvo: 4
Volyymi: 100 ml

Hair & Scalp Deep Cleanser

Syväpuhdistava sampoo joka poistaa tehokkaasti vaikeasti poistettavia muotoilutuotteita, kerrostumia ja veden aiheuttamia värimuutoksia. Anna vaikuttaa 1-2 minuuttia, huuhtele huolellisesti. Pese tarvittaessa kahdesti sampoolla. Käytä lopuksi aina Hårologi Conditioneria tai Multi Treatia.

PH-arvo: 7,2
Volyymi: 100 ml

Hair & Scalp Dandruff Shampoo

Kaksitehoinen sampoo joka tehoaa sieneen nimeltä Malasszia Ovale ja samalla irrottaa hilsettä hiuspohjasta ja hiuksista. Sopii sekä kuivalle ja rasvaiselle hilseelle.

PH-arvo: 6
Volyymi: -