FOB-sarja

FOB Shampoo

Hius- ja hiuspohja-aktiivinen sampoo kosteutta hylkiville vesipakosille hiuksille. Sisältää pumpulisiemenenöljyä, aminohappoja ja provitamiin B5:tä sekä mietoja peseviä aineita maissista ja kookoksesta. Säätelee kosteustasapainoa ja antaa kiiltoa. Rauhoittaa kuivaa ja ärtynyttä päänahkaa. Soveltuu myös suihkusaippuaksi. Löytyy myös hajusteettomana sampoona. Viimeistele FOB Conditioner:lla tai Multi Treat:lla.

PH-arvo: 4,5-5,5
Volyymi: 230 ml

FOB Shampoo Neutral

Hajusteeton hius ja hiuspohja- aktiivinen sampoo kosteutta hylkiville hiuksille. Sisältää pumpulisiemenenöljyä, aminohappoja, ja proovitamiini B5:tä sekä mietoja peseviä aineita maissista ja kookoksesta .Säätelee kosteustasapainoa ja antaa kiiltoa. Rauhoittaa kuivaa ja ärtynyttä päänahkaa. Voidaan hajustaa Hårologi-parfyymilla. Soveltuu myös suihkusaippuaksi. Viimeistele FOB Conditioner:lla
tai Multi Treat:lla.

PH-arvo: 4,5-5,5
Volyymi: 230 ml

FOB Classic Shampoo Neutral

Hiuspohja-aktiivinen hajusteeton sampoo joka sisältää arvokkaitta välttämättömiä rasvahappoja ja vitamiini B-komplex, joka ehkäisee hiuspohjaa kuivumasta. Palauttaa kiillon ja antaa tukea. Soveltuu myös suihkusaippuaksi. Voidaan hajustaa Hårologi-parfyymilla. Viimeistele Fob Conditioner:lla tai Multi Treat:lla.

PH-arvo: 4,5-5,5
Volyymi:

FOB Conditioner

Pumpulisiemenöljyllä ja vehnälese, silkkiaminohapoilla ja pantenolilla rikastettu hoitoaine. Tekee hiuksista kiiltävät ja helposti muotoiltavat. Levitä kosteisiin hiuksiin. Huutele ja muotoile.

PH-arvo: 4
Volyymi: 250 ml

FOB Intensive Cure

Kosteutta säätelevä hoito joka sisältää kaakao- ja kookosuutetta, vitamiini E:tä ja pantenolia. Tekee hiuksista helposti muotoiltavat ja kiiltävät. Levitä kosteisiin hiuksiin pesun jälkeen. Anna vaikuttaa 10 minuuttia. Huutele pois ja viimeistele Fob Conditioner:lla.

PH-arvo: 4
Volyymi: 100 ml