FIL-sarja

Fil Shampoo

Rakentava sampoo vesihakuisille hiuksille, joka sisältää mietoja pesuaktiivisia maissi-, kookos-, silkki- ja vehnäaminohappoja, provitamiinia B5 ja RNA:ta. Tekee hiuksista tuuheat ja kiiltävät. Löytyy myös neutraalina sampoona ilman hajusteita. Viimeistele FIL Conditioner:lla tai Multi Treat:lla.

PH-arvo: 4,5-5,5
Volyymi: 230 ml

FIL Shampoo Neutral

Rakentava hajusteeton sampoo vesihakuisille hiuksille, joka sisältää mietoja pesuaktiivisia maissi-, kookos-, silkki- ja vehnäaminohappoja, provitamiini B5 ja RNA:ta. Voidaan hajustaa Hårologi-parfymilla. Viimeistele FIL Conditioner:lla tai Multi Treat:lla.

PH-arvo: 4,5-5,5
Volyymi: 230 ml

Fil Classic Shampoo Neutral

Jälleenrakentava hajusteeton sampoo joka sisältää vavistavia aminohappoja ja RNA:ta. Ehkäisee kaksihaaraisia, tehden hiuksista tuuheat ja kiiltävät. Voidaan hajustaa Hårologi-parfymilla. Viimeistele FIL Conditioner:lla tai Multi Treat:lla.

PH-arvo: 4,5-5,5
Volyymi: 230 ml

Fil Volume Spray

Makromolekyylejä (silkki ja vitamiini E) sisältävä suihkehoitoaine ohuille ja normaaleille hiuksille. Selvittää, tuuheuttaa, poistaa sähköisyyttä ja tekee hiukset helposti kammattavaksi. Ravistettava ennen käyttöä. Suihkutetaan kosteisiin hiuksiin pesun jälkeen. Ei huuhdella pois.

PH-arvo: 4,5-5,5
Volyymi: 250 ml

Fil Conditioner

Silkkiaminohappoja, pantenolia ja vehnänlesettä sisältävä hoitoaine. Selvittää, poistaa sähköisyyttä ja tekee hiukset helposti kammattavaksi. Levitä kosteisiin hiuksiin pesun jälkeen, huuhtele ja muotoile.

PH-arvo: 4,5-5,5
Volyymi: 250 ml

FIL Intensive Cure

Tehohoito joka jälleenrakentaa kemiallisesti käsitellyt hiukset silkkiaminohappojen, RNA:n, sheaöljyn ja vitamiinikompleksin avulla. Hierotaan kosteisiin hiuksiin sampoopesun jälkeen. Huuhtele 10 minuutin kuluttua. Viimeistele Fil Conditioner:lla.

PH-arvo: 4
Volyymi: 125 ml

Fil Cure Spray

Hiuksen rakennetta korjaava, aminohappoja, RNA:ta ja provitamiini B5:tä sisältävä suihke. Jälleenrakentaa kemiallisesti käsitellyt ja vahingoittuneet hiukset. Suihkuta runsaasti hiuksiin pesun jälkeen ja anna vaikuttaa viisi minuuttia. Huuhtele pois. Pieni määrä voidaan jättää hiuksiin hoitavassa mielessä.

PH-arvo: 4
Volyymi: 100 ml

Fil Pre Spray

Keratiinikerrosta vahvistava suihke joka esivalmistaa vaurioituneita hiuksia permanenttikäsittelyyn. Pese FIL Sampoolla ja suihkuta Pre Suihketta. Älä huuhtele. Toista vähintään 10 kertaa ennen permanentti- tai värikäsittelyä.

PH-arvo: 5,5
Volyymi: 100 ml

Amazing Color Shampoo

PH-arvo: -
Volyymi: 100 ml