FIL-sarja

Fil Shampoo

Rakentava sampoo vesihakuisille hiuksille, joka sisältää mietoja pesuaktiivisia maissi-, kookos-, silkki- ja vehnäaminohappoja, provitamiinia B5 ja RNA:ta. Tekee hiuksista tuuheat ja kiiltävät. Löytyy myös neutraalina sampoona ilman hajusteita. Viimeistele FIL Conditioner:lla tai Multi Treat:lla.

PH-arvo: 4,5-5,5
Volyymi: 230 ml

FIL Shampoo Neutral

Rakentava hajusteeton sampoo vesihakuisille hiuksille, joka sisältää mietoja pesuaktiivisia maissi-, kookos-, silkki- ja vehnäaminohappoja, provitamiini B5 ja RNA:ta. Voidaan hajustaa Hårologi-parfymilla. Viimeistele FIL Conditioner:lla tai Multi Treat:lla.

PH-arvo: 4,5-5,5
Volyymi: 230 ml

Fil Classic Shampoo Neutral

Jälleenrakentava hajusteeton sampoo joka sisältää vavistavia aminohappoja ja RNA:ta. Ehkäisee kaksihaaraisia, tehden hiuksista tuuheat ja kiiltävät. Voidaan hajustaa Hårologi-parfymilla. Viimeistele FIL Conditioner:lla tai Multi Treat:lla.

PH-arvo: 4,5-5,5
Volyymi: 230 ml

Fil Conditioner

Silkkiaminohappoja, pantenolia ja vehnänlesettä sisältävä hoitoaine. Selvittää, poistaa sähköisyyttä ja tekee hiukset helposti kammattavaksi. Levitä kosteisiin hiuksiin pesun jälkeen, huuhtele ja muotoile.

PH-arvo: 4,5-5,5
Volyymi: 250 ml

FIL Intensive Cure

Tehohoito joka jälleenrakentaa kemiallisesti käsitellyt hiukset silkkiaminohappojen, RNA:n, sheaöljyn ja vitamiinikompleksin avulla. Hierotaan kosteisiin hiuksiin sampoopesun jälkeen. Huuhtele 10 minuutin kuluttua. Viimeistele Fil Conditioner:lla.

PH-arvo: 4
Volyymi: 100 ml

Fil Cure Spray

Hiuksen rakennetta korjaava, aminohappoja, RNA:ta ja provitamiini B5:tä sisältävä suihke. Jälleenrakentaa kemiallisesti käsitellyt ja vahingoittuneet hiukset. Suihkuta runsaasti hiuksiin pesun jälkeen ja anna vaikuttaa viisi minuuttia. Huuhtele pois. Pieni määrä voidaan jättää hiuksiin hoitavassa mielessä.

PH-arvo: 4
Volyymi: 100 ml

Fil Pre Spray

Keratiinikerrosta vahvistava suihke joka esivalmistaa vaurioituneita hiuksia permanenttikäsittelyyn. Pese FIL Sampoolla ja suihkuta Pre Suihketta. Älä huuhtele. Toista vähintään 10 kertaa ennen permanentti- tai värikäsittelyä.

PH-arvo: 5,5
Volyymi: 100 ml