Tietoja meistä

Hårologi of Sweden AB valmistaa hiuskosmeettisia erikoistuotteita, jotka hoitavat hiuksia ja ihoa sisäisesti sekä ulkoisesti. Sydämenasiana on kuitenkin kampaamoalan ammattilaisten tietoisuuden lisääminen. Hårologi koulutus ulottuu hiuksiin liittyvän biologian ja ravintotieteen alueille sekä permanenttien ja värien raaka-aineisiin ja reaktioihin hiuksissa sekä iholla. Yrityksen ravintolisä-tuotteet on kehitetty yhdessä ruotsalaisten mikrobiologien kanssa, mistä perustaja Dietmar Plainer oli erittäin ylpeä.
Suomessa toimiva tytäryhtiö, Oy Hårologi Finland Ab, on aloittanut toimintansa vuonna 1977 ja huolehtii markkinoinnista, koulutuksesta ja tuotteiden jakelusta Suomen alueella.

Miksi HÅROLOGI-hiusterapeutti?

Hiuksesi ovat yksilölliset. Yhtä yksilölliset kuin sormenjälkesi. Me Hårologi-hiusterapeutit tiedämme sen. Olemme saaneet erikoiskoulutuksen, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan Sinulle yksilöllistä palvelua. Tutkimme hiuksiasi ja päänahkaasi ja teemme hiustestin, minkä jälkeen voimme antaa Sinulle ammattitaitoisia neuvoja ja käsittelyjä. Tuotteisiin, jotka ostat kotiin, sekoitamme muutaman pisaran eksoottisia uutteita, jotta ne vaikuttaisivat parhaalla mahdollisella tavalla juuri Sinun hiustesi ja päänahkasi hyvinvointiin. Tämän palvelun saat vain meiltä Hårologi hiusterapeuteilta.

Ympäristöä säästävää hiustenhoitoa

Hårologien hiusten- ja ihonhoitotuotteet sekä ravintolisät on tehty luonnon parhaista raaka-aineista. Sekä sisältö että pakkaukset ovat biologisesti hajoavia. Kierrättämällä ja käyttämällä Hårologi-tuotteita otat vastuun ympäristöstäsi.

Yhteystiedot:

Oy Hårologi Finland Ab

Toinen Poikkikatu 5
20100 Turku

Puh. 019 241 1700

harologi@co.inet.fi